Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΚΗΔΕΊΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΚΗΔΕΊΑ
Ο Συμπατριώτης και Θείος μου Σπαθαραίος Ιωάννης Κανελλόπουλος, πλήρης ημερών, σήμερα 26 Γενάρη έκανε το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής του… και το τελευταίο. Γιατί από σήμερα θα ζει στα παλάτια του Ουρανού. 

Δεν ξέρω εάν καταφέρνω να πω με δύο λόγια τι ακριβώς ήταν αυτός ο άνθρωπος στο πέρασμα του από αυτή τη  ζωή. Σίγουρα γνωρίζω   ότι ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΣ.


Ο Μπάρμπα  Γιάννης "ο Μουστάκιας" όπως τον αποκαλούσαν στο αγαπημένο του χωριό, καθώς και στην Αθήνα όπου έζησε και δημιούργησε, έφυγε, από την ζωή αλλά δεν θα φύγει ποτέ από τις καρδιές μας, γιατί όπως λέει ο ποιητής:

¨Οι πεθαμένοι ποτέ δεν πεθαίνουν αν δεν τους λησμονούμε…¨

Ήταν ένας λεβέντης, καλόψυχος, ευγενής και Αρχοντάνθρωπος, με έναν καλό λόγο για όλους. Το τελευταίο καιρό οι ασθένειες τον κατέβαλαν και ήρθε η ώρα που ο Θεός έστειλε του Αγγέλους Του να πάρουν την ψυχούλα του. Και την μετέφεραν ψηλά, μπροστά στον θρόνο του Θεού, να τον προσκυνήσει, κι Εκείνος να ορίσει την αιώνια κατοικία του. 
Θα ξεκουραστεί τώρα ο Μπάρμπα Γιάννης " ο Μουστάκιας " . Τα πόδια του δεν θα πονούν, η μέση του και το κορμί του δεν θα πονούν, δεν θα χρειάζεται να παίρνει τόσα φάρμακα και να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο. Εκεί ψηλά δεν υπάρχει πόνος, μόνο ατέλειωτη χαρά.
Πανάλαφρη η ψυχούλα σου Μπάρμπα Γιάννη, χωρίς το βάρος του σώματος θα τριγυρνάει πια ελεύθερη παντού συνοδευόμενη από τον Άγγελό σου θα σεργιανάει στα ανθοστόλιστα λιβάδια του Ουρανού και θα συναντάει τις ψυχές των αγαπημένων σου προσώπων, που έφυγαν πριν από εσένα από τον κόσμο αυτό. 
Η νεκρώσιμος κι αποχαιρετιστήρια τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αγαπημένο του χωριό, στο Σπάθαρι, το Σάββατο  28 Ιανουαρίου 2017 στις 12,00 το πρωί.
Βαριά λυπημένοι, η σύζυγος του, το παιδί τους ο Χαράλαμπος, η νύφη του, τα εγγόνια του, ο αγαπημένος του αδελφός Παναγιώτης που ζει στην Αμερικη, η  αδελφή του Αντωνία κι ο αγαπημένος του γαμπρός Ιωάννης - σ ύζυγος της αδελφής του Αντωνίας, τα ανίψια του, οι  συγγενείς, οι Συμπατριώτες και οι φίλοι που θα τον συνοδέψουν στο τελευταίο του ταξίδι.
 Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς !!!
Ας είναι ελαφρύ το   χώμα που τον σκέπασε !!! 

Εμείς σ' αυτήν τη σελίδα άσβεστο θα έχουμε 
το καντήλι σου  θείε Γιάννη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: