Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ο Δημήτρης Πισιμίσης, από το Παλαιόκαστρο Γορτυνίας. τιμήθηκε ως Manager of the Year 2014

Ο Δημήτρης Πισιμίσης, από το Παλαιόκαστρο Γορτυνίας. 
τιμήθηκε ως Manager of the Year 2014
Ο διευθύνων σύμβουλος της BIC VIOLEX ΑΕ και Senior Vice President of BIC-Worldwide Industrial & R&D τιμήθηκε ο Γορτύνιος Δημήτρης Πισιμίσης από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων σε επίσημη Τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες (5 Μαΐου 2015) στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ο Δημήτρης Πισιμίσης, διευθύνων σύμβουλος της BIC VIOLEX ΑΕ και Senior Vice President of BIC-Worldwide Industrial & R&D Director Ξυριστικών του ομίλου BIC, ανακηρύχθηκε από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) επιχειρηματίας της χρονιάς για το 2014 (Manager of the Year 2014).

Το βραβείο απένειμαν ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΔΕ Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρισταμένους και συνεχάρη τον νικητή.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του, ο κ. Πισιμίσης ευχαρίστησε την ΕΕΔΕ και είπε μεταξύ άλλων: 
«Μελετώντας τα διαφορετικά μοντέλα διοίκησης αλλά και τον ίδιο τον Έλληνα και την ιδιοσυγκρασία του, προσπαθούμε να κτίσουμε ένα μοντέλο Διοίκησης Ανθρωποκεντρικό, Ελληνοκεντρικό, μη αρχηγικό, συν-δημιουργικό, πλήρως αποκεντρωμένο. Κτίζω μία εταιρία όχι γύρω από μένα, ούτε γύρω από την καριέρα μου, αλλά κτίζω μία εταιρία γύρω από το μέλλον της - γύρω από τους ανθρώπους της ...».
Ο Δημήτρης Πισιμίσης, κατάγεται από το Παλαιόκαστρο Γορτυνίας σπούδασε χημικός μηχανικός, με σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία, Μάστερ στα Πολυμερή, ManchesterUniversity (UMIST) και Διδακτορικό στα Σύνθετα Υλικά. Δίπλωμα ζωής οι σπουδές στην ‘Επιχειρηματικότητα’ στην οικογενειακή επιχείρηση. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ICI στη Μεγάλη Βρετανία. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από ένα μικρό διάλειμμα  ως Επίκουρος Καθηγητής των ΤΕΙ και Σύμβουλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης, επέστρεψε στον αγαπημένο του ιδιωτικό τομέα. Εντάχθηκε στην BICVIOLEX το 1994 ως Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης των Ξυραφιών και σήμερα πειραματίζεται πάνω στις σύγχρονες ιδέες ηγεσίας από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Η BICVIOLEX, βρίσκεται στην Άνοιξη Αττικής, με 1200 εργαζόμενους, έχει 3 τμήματα R&D και 4 εργοστάσια. Είναι το Παγκόσμιο Κέντρο R&D των ξυριστικών του ομίλου BIC, όπου όλα τα νέα ξυριστικά προϊόντα του ομίλου, για όλο τον κόσμο, σχεδιάζονται, βιομηχανοποιούνται και παράγονται. Η BICVIOLEX εξάγει πάνω από το 90% της παραγωγής της, διαφημίζοντας την Ελλάδα σε 150 χώρες του κόσμου.

Η BICVIOLEX 


 








Δεν υπάρχουν σχόλια: